Nieuw lokaal

Zoals je al waarschijnlijk weet, is KLJ Belsele volop bezig met een nieuw lokaal te bouwen samen met Jeugdhuis De Galjaar en sportvereniging Ritmica. Omdat de huidige locatie niet de veiligste plaats is om te spelen en niet de meest geschikte omgeving vormt, zijn we gaan zoeken naar een nieuwe stek. Daarom zijn we ingestapt in een project voor jeugd en sport. We hopen dan ook om een veilige en ruimere plaats te bieden waar onze Belseelse jeugd op een leuke plaats samen kan spelen, genieten en zich amuseren.

 

Het bouwen van nieuw lokaal kost natuurlijk wel wat geld, dus gaat al het geld dat we verdienen met ons evenementen naar ons nieuw lokaal. Maar als je ons extra wilt steunen met een financiële gift, kan dat! Hiervoor doe je het volgende:

Afbeeldingnieuwlokaal.jpg
  1. Kies het bedrag dat je wilt schenken. Vanaf €40 is het FISCAAL AFTREKBAAR.
     

  2. De schenking dient te gebeuren op rekeningnummer BE96 7343 7734 9005 (KREDEBB) op naam van KLJ & Groene Kring vzw, Diestsevest 32 bus 3, 3000 Leuven met vermelding van 'GIFT 45018 + rijksregisternummer van de schenker'.
     

  3. Als de schenking bij de boekhouding van KLJ komt, zal je een kwijtschrift ontvangen voor de gift fiscaal af te trekken.
     

  4. KLJ zal dan jouw schenking door storten naar de rekening van KLJ Belsele, zodat we weer een stapje dichter zijn bij ons nieuw lokaal!

Voor het geval dat je ons wilt sponsoren in plaats van gewoon een bedrag te schenken, dat gaat ook natuurlijk! Je kan dan altijd eens kijken in onze sponsorbrief om te weten wat onze tegenprestaties zijn bij bepaalde bedragen.

Afbeeldingnieuwlokaal2.jpg