top of page

Zomerwerking

In tegenstelling tot andere jeugdbewegingen zitten wij in de zomer absoluut NIET stil. De zomermaanden zijn voor velen van ons juist de leukste momenten in een werkjaar. 

Kamp

Net zoals vele andere jeugdbewegingen gaan wij ook op kamp tijdens de zomermaanden. Deze kampen gaan per leeftijdsgroep door. 

-16: Circus-kamp

Met de -16 gaan we dit jaar op kamp van 11/07/2021 tot 17/07/2021. Dit jaar gaan we Sint-Genesius-Rode onveilig maken. Dit kamp zal volledig in thema staan van het CIRCUS.

Meer informatie volgt nog

+16: Nonnekes en Paters

Met de +16 gaan we tussen 16/07/2021 en 21/07/2021 Sint-Genesius-Rode overtuigen hoe heilig wij als KLJ Belsele wel kunnen zijn. 

Meer informatie volgt nog

Tegemoetkoming mutualiteit

Indien u bij een mutualiteit aangesloten bent, heeft u recht op een terugbetaling van een deel van het inschrijvingsgeld voor kamp. Hieronder kan u documenten terugvinden voor zowel de Bond Moyson als de CM.

 

Tegemoetkoming CM

Tegemoetkoming Bond Moyson

Sportfeesten

KLJ organiseert tijdens de zomer maanden als enige jeugdbeweging van België sportfeesten. Iedere zondag gaan we de strijd aan tegen verschillende andere KLJ's uit de omgeving . Op zo'n sportfeest proberen we zoveel mogelijk bekers binnen te halen in verschillende disciplines zoals dansen, wimpelen, vendelen, lopen en touwtrekken. Maar het grootste doel is alle KLJ leden een toffe zondag bezorgen. Tijdens de week oefenen we enkele avonden om onze kunsten verder aan te scherpen. Deze avonden zijn eveneens zeer toffe avonden.

Sportfeesten op verplaatsing

Elke zondag in de zomervakantie trekken we naar een sportfeest op verplaatsing, hieronder zie je alvast de locatie's en de datums. Kijk jij mee uit naar deze toffe zondagen? 

Lokeren Heirbrug : 03/07

Sente : 10/07

Waarschoot : 24/07

Haasdonk : 31/07

Bazel: 07/08

Wetteren: 14/08

Zele centrum: 21/08

Ertvelde : 28/08

Elke zondag spreken we 's morgens dan af aan het lokaal en rijden we samen door naar het sportfeest. 

bottom of page